Lediga tjänster

Lediga tjänster inom Sveriges domstolar

Om du vill söka anställning inom Sveriges domstolar kan du finna information om lediga tjänster på domstolarnas gemensamma information på webben. Följ länkarna till höger. Facklig representant för ST inom domstolsväsendet för Uddevalla tingsrätt är domstolssekreteraren Jenny Karlsson, 0522-65 71 04. JUSEK företräds av rådmannen Louise Drakenius, 0522-65 71 28. Chefsadministratören Anna-Maria Blomgren, 0522-65 71 05, lämnar också information om anställningar.

Tf. rådman

Arbetsuppgifter

Som tf. rådman arbetar du med många olika typer av mål och ärenden på tingsrätten. Vårt arbetssätt med eget ansvar för tvistemål och ärenden ger stor flexibilitet och frihet i domarrollen. Samtidigt har vi ett tydligt lagarbete för handläggning av brottmål, där beredningen i stor utsträckning ligger på beredningsjurister, domstolshandläggare och notarier. Arbetet är stimulerande, utvecklande och ställer stora krav på självständighet och personlig integritet.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska motsvara de krav som ställs i Domarnämndens kravprofil för ordinarie domare. Kravprofilen hittar du i länken längst ner i annonsen.

Vi söker dig som har vilja och förmåga att bidra till att tingsrättens verksamhet uppfyller högt ställda krav på kvalitet, snabbhet och god service till medborgarna. Du ska också ha en väl utvecklad samarbetsförmåga och vilja att medverka till trivseln på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter till individuellt anpassad fort- och vidareutbildning inom ramen för Domstolsakademin.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
6 månader eller längre
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2015-09-01
Tidsbegränsad till: 2016-07-31

Antal platser: 1
Lön: Månadslön

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2015-05-25
Arbetsgivarens referensnummer: 2015/54
Ansök här

 

Kontakt

Stefan Olsson
Lagman
0522-65 71 00
stefan.s.olsson@dom.se

Louise Drakenius
JUSEK
0522-65 71 00
louise.drakenius@dom.se

 

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Läs mer »

 

 

Sommarnotarie 2015

Uddevalla tingsrätt har beslutat att inte anställa någon sommarnotarie under sommaren 2015.
Senast ändrad: 2015-04-30
Dela med andra Skriv ut

Lediga anställningar

Söker du anställning som notarie?

I så fall kan du hitta information om lediga notarieplatser på vår gemsamma information. Där finns även ansökningsblanketter.

Söker du annan anställning?

På domstolsverkets gemensamma information kan du se en lista över lediga anställningar över hela landet.